Wie schrijft?

Lauren Meyer

Mijn vader zei altijd dat ik goed moest eten en sporten en dat begon ik te doen toen ik nog maar 4 jaar oud was. Het begon als gewoon een hobby, maar is uitgegroeid tot iets dat ik echt leuk vind. In de tijd dat ik heb geblogd heb ik veel geweldige mensen ontmoet en het is uitgegroeid tot een geweldige plek voor mij om mijn ideeën te delen en worden uitgedaagd. Ik kan ook worden gevonden op twitter.

Mijn moeder is een professionele mondhygiënist en haar vader werkt voor hetzelfde bedrijf als zij. Haar grootvader begon dit bedrijf als een manier om zijn eigen moeder te helpen toen ze in het ziekenhuis tijdens de oorlog in de jaren '70. Sindsdien is ze in staat geweest om dit bedrijf naar het volgende niveau, het overnemen van haar grootvader en steeds een full-time ondernemer.

Toen ik begon deze blog in 2011 had ik geen idee van wat ik in voor, maar het is veranderd in de meest verbazingwekkende, unieke en behulpzame site die ik ken, en ik ben zo dankbaar voor alles wat jullie en meisjes die deze site te bezoeken! Ik ben zo dankbaar te zijn geweest zo open, en ik wens u allen het beste van geluk op uw tand bleken reis!

Ik ben nu op mijn tweede bezoek en ik ben erg blij met de resultaten die ik krijg.

Ik gebruikte een whitening crème met een kleine hoeveelheid salicylzuur, die me hielp een deel van de witte fuzz te verwijderen. Daarna heb ik een milde samentrekkende toegepast op het gebied, die me geholpen om mijn tanden witter en het echt geholpen om mijn haar terug te krijgen!

Het was een vrij lang proces, maar ik heb het gevoel dat ik succesvol ben geweest met mijn tanden bleken, en ik voel me veel beter nu dan voorheen.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is het creëren van een informatieve, leuke en informatieve blog die informatie, tips en tools voor de tandheelkundige professionals zal bieden. Ik wil u kennis laten maken met enkele van mijn favoriete plekken om te bezoeken in Amsterdam. Mijn doel is om u een leuk en informatief bezoek te brengen aan een andere locatie in Amsterdam en ook een nieuwe ervaring die u een aantal leuke nieuwe inzichten zal geven. Ik wil ook delen met u een aantal van mijn persoonlijke ervaringen toen ik op mijn bezoeken en hoe de ervaring heeft me geholpen in mijn praktijk. Ik hoop dat je ervan geniet.

Ik denk dat het het beste is als ik begin met de basics en ga met elke locatie. Om te beginnen ging ik naar de meest bekende en populaire tandartspraktijk, de Alkmaar. Alkmaar is een van de belangrijkste tandartsscholen in Nederland. Ik had een kans om wat tijd door te brengen met het personeel en de studenten. Ik vond het leuk, echt waar.