Krijg slechte adem als gevolg van de nacht braces.. Hoe doe je dat tijdens het vasten?

Lauren Meyer

Het is een trucje, zal ik hieronder uitleggen!

U lezen over mijn ervaringen met tandheelkundige zorg op mijn tandheelkundige pagina. U ook enkele van mijn favoriete recepten hier.

Allereerst wil ik zeggen dat ik geen gezondheidswerker ben. Ik doe niet alsof ik dat ben, maar ik heb er mijn leven naar geleefd, en ik heb mijn onderzoek gedaan naar dit onderwerp.

Ik heb geen problemen gehad met tandheelkundige ziekte. Ik heb geen gebitsproblemen gehad sinds ik een kind was. Ik heb een lichte gevoeligheid in mijn mond, vooral in mijn linkerkaak, maar ik denk niet dat het slecht is. Mijn kaak is in vrij goede vorm en de rest van mijn tanden zijn zeer gezond. Als het stoort me helemaal niet, het is meestal voor een tijdje en het gaat weg op zijn eigen. Zoals voor tandheelkundige problemen, ik had problemen met mijn tanden een paar jaar geleden, maar dat was met een nieuwe tandarts. Ik heb verschillende bezoeken met hem gehad en ze lijken vrij effectief. Ik wil hieraan toevoegen dat mijn tanden nog steeds mooi zijn! Mijn tandheelkundige zorg routine omvat routine fluoride behandeling, borstelen om de andere dag met een emaille borstel, en flossen om de andere dag. Ik neem ook medicatie om de pijn in mijn tanden te verminderen, en ik heb een calciumsupplement voor mijn kiespijn. Ik krijg mijn tandenborstel op tijd uit en laat mijn mond vaak wassen (3-4 keer per week) met een mondwater dat fluoride (zoals deze) bevat. Waarom geen kauwgom op de beugel?! Ik ben ook begonnen met het poetsen van mijn tanden twee keer per dag, die ik deed toen ik jonger was, maar nu net als een oude gewoonte. Tandheelkundige problemen en de behandeling van tandheelkundige problemen gaan meestal hand in hand. Daarom kan het, in tegenstelling tot tandverzorging vergelijk, merkbaar meer zijn. Veel mensen vragen me over tandverlies en hoe het te voorkomen. Ik raad aan dat u met uw tandarts over hoe te om tandverlies te minimaliseren, want het is een van de meest voorkomende problemen die mensen hebben. Enkele van de gemeenschappelijke symptomen van tandverlies zijn: - een harde en witte ring op je tanden - tanden zullen beginnen los te komen Je mond zal pijn doen en het zal niet komen en kan niet worden gehouden in een tandenborstel Wanneer u eet, zal er een knobbel op je tand die komt en is ongemakkelijk Het kan ook moeilijk zijn om te slikken, pijn of een verlies van smaak veroorzaken.