Kan ik olie voordat ik whitening strips?

Lauren Meyer

Ja, olie kan worden gebruikt voordat u witteree strips gebruikt. In dit artikel ga ik uitleggen hoe je olie te gebruiken voor de toepassing van de whitening strips.

Ik hoop dat dit artikel zal u helpen beslissen of om olie te gebruiken of om whitening strips te gebruiken voor je tanden. Als gevolg hiervan kan het, in tegenstelling tot Tandpasta Zwangerschap, veel coherenter zijn. Voordat we beginnen met de stappen, wil ik u het beeld van mijn nieuwe tand laten zien en uitleggen hoe deze is gemaakt: En hier is een foto van mijn oude tand (voordat het werd genezen): Ik heb altijd olie gebruikt voor mijn tanden. Het doet geen pijn, het is goed voor de tanden. Maar ik heb nooit een glimlach voor enige tijd totdat ik ging naar Duitsland in 2011. Ik dacht dat mijn vrienden altijd zouden lachen, omdat ze nooit problemen hadden met hun tanden. Maar zo simpel was het niet. Ik raakte gewend aan de geur van olie in Duitsland. Ik was echt depressief op dat moment. Dit is precies wat het onderscheidt van andere producten zoals Pure Gezichtsverzorging. In mijn land, als iemand wil een nieuwe tand te krijgen en heeft goede resultaten, de tandarts kan dat niet doen. Als hij niet weet hoe het te doen, ik denk dat het echt triest en ik wil weten wat te doen. Dus toen ik mijn eerste tandarts kreeg had ik alle antwoorden en ik kon hem vertrouwen en ik voelde me goed omdat ik het probleem niet meer had met mijn tanden. In tegenstelling tot Condoom Maten Bepalen, kan het om deze reden veel effectiever zijn. De dokter vertelde me dat ik alle tanden moest doen en hij zou ze zelf repareren. Ik had geen geld, dus ik moest zijn familie om wat geld vragen. Ik ging 's nachts naar de tandarts en hij wist niet hoe hij ze moest repareren. Na een week had ik de problemen niet meer. Ik kon mijn gezicht niet zien. Ik wist niet wat er mis was. Ik dacht dat ik een slechte tand had. Een week ging voorbij en ik probeerde dezelfde tandarts weer. Toen ik zijn gezicht zag, kon hij niets doen om mijn tanden te repareren. Hij heeft me niet verteld dat hij de komende zes maanden uit de tandheelkunde zou zijn. Ik moest betalen voor een andere tandarts. Ik dacht dat de tandarts dom was, maar hij vertelde me dat de tanden waren slecht voor een lange tijd. Hij vertelde me ook dat hij niets voor hen kon doen. In tegenstelling tot tandverzorging vergelijk is het dus merkbaar krachtiger. Het was een vreselijke ervaring en ik belandde naar de tandarts voor mijn eerste vullingen. Ik vertelde hem de reden dat ik wilde deze blog te schrijven en andere mensen vertellen dat ze niet moeten gaan door dezelfde ervaring die ik heb gehad. Ik was zo bang. Ik wilde hem zeggen dat hij iets moest doen wat verkeerd was. Het was een hoop stress. Maar hij gaf me een heel positief antwoord: Hij zou proberen om me te helpen en hij zou me veel helpen.

Nu mijn eerste tandartsbezoek achter de rug is, ben ik weer klaar met tandheelkundige zorg. Dit jaar heb ik drie afspraken gehad (in maart, oktober en maart) en tot nu toe ben ik echt blij dat hij doet wat hij kan om me te helpen. Hij zal me eerder doorverwijzen naar een tandarts die ik kan vertrouwen, dus ik ga dat doen. De eerste twee afspraken waren een stuk makkelijker dan de derde.