contacteer mij

Lauren Meyer

Neem contact met mij op

Ik ben erg druk met mijn studie (helaas, dat betekent dat ik geen tijd heb om te praten over tandheelkundige zorg) en ik kan niet beschikbaar zijn tijdens de weekdagen van deze blog. Als u mij wilt bereiken in het weekend, denk dan aan het volgende: Ik ben helemaal niet beschikbaar op al die weekdagen. Lees mijn bericht hierboven als je contact met mij wilt opnemen, en controleer de tijd op mijn profiel en bericht aan mij. U bent van harte welkom om de berichten te lezen, maar alsjeblieft niet beginnen met het stellen van vragen over mijn tandheelkundige zorg totdat je me zelf vragen. Op die manier u mij uw verwachtingen vertellen en ik zal in staat zijn om u te helpen. Ik denk niet dat je een patiënt hoeft te zijn om hulp te krijgen met je tandheelkundige zorg.

Ik woon in Amsterdam en mijn tandheelkundige zorg wordt verzorgd door Dental Care Diversified, een amsterdams bedrijf. Het biedt tandheelkundige en medische diensten en maakt deel uit van de groep DentalCare Diversified BV.

Je weet waar ik woon, en weet je wat mijn werk is? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: ik ben tandarts. Daarom maak ik op deze blog alle tandheelkundige informatie beschikbaar. Ik ben niet de enige hier die dit doet, maar ik ben de enige die dat kan. Mocht u nog andere informatie of vragen hebben, dan reageer ik graag. Als u geïnteresseerd bent in het vinden van hoeveel tandheelkundige zorg kost, hier is mijn post met mijn nummers:

Het tandheelkundig beroep wordt steeds globaler en dus steeds toegankelijker. Het volgende is een lijst van landen met een groot aantal kaakchirurgen, tandverpleegkundigen, mondhygiënisten en mondhygiënisten: Australië, Oostenrijk, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Denemarken, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Guam, Hong Kong, Hongarije, IJsland, India, Ierland, Israël, Italië, Japan, Korea, Litouwen, Luxemburg, Mexico, Monaco, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico , Roemenië, Singapore, Slowakije, Slovenië, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Zwitserland, Thailand, Taiwan, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Vietnam, Venezuela, Vietnam en Zimbabwe.

Onze openingstijden