Als ik een beugel krijg op 17, moet ik dan de volledige prijs betalen als ik de wettelijke leeftijd heb?

Lauren Meyer

Ja, u moet de volledige prijs betalen. Ik wil graag een punt dat het niet een kwestie van leeftijd - we hebben allemaal tandheelkundige zorg - het is een kwestie van wanneer we het krijgen. Als tandheelkundige weet ik dat mensen vaak zo snel mogelijk hun tanden willen laten zetten.

Hoeveel is de volledige prijs?

Wat kan ik verwachten in termen van de prijzen die u vindt in uw lokale tandarts? Hoe verschillen ze van elkaar?

Het is een vraag die alle jongeren graag zouden willen weten. We hebben allemaal gelezen over dure tandheelkundige behandelingen op het internet en soms zelfs gehoord dat hun ouders betalen veel geld voor hun tanden. In tegenstelling tot Tandpasta Op Wrat, is het merkbaar opmerkelijker. Dus in deze blogpost geef ik je de resultaten van een analyse van de prijzen in Nederland, door mijn studenten.

Ik besloot de tandheelkundeprijzen op te zoeken voor tandheelkundige patiënten die in 2013 voor het eerst naar Nederland kwamen. Dit is een lijst van alle prijzen en prijzen in een bepaald district. Blijf kijken naar het Siliconen Pleister Werking experience report. U op de afbeelding hieronder klikken om een grotere versie te zien. De eerste plaats die je op deze lijst ziet is een klein dorpje in de buurt van Amsterdam, genaamd Buitenhuis. Deze plek heeft een zeer goede tandarts voor een redelijke prijs. We kregen de prijslijst en ik kan zeggen dat het niet verkeerd was: de prijzen zijn zeer dicht. In tegenstelling tot Hoe Breng Ik Oogschaduw Aan is het dus merkbaar effectiever. Maar mocht u een schatting van de tandheelkundige zorg in Buitenhuis nodig hebben, zie dan de prijslijst.

Buitenhuis is een heel klein dorp, zo'n 20-30 mensen. Een paar dagen eerder, deed ik een winkel voor wat benodigdheden en benodigdheden en ik zag een tandarts in een mooi gebouwtje. Hij deed een eenvoudig werk voor een lage prijs en de prijslijst was zeer nauwkeurig. Hij was ook erg aardig. Het enige probleem was dat hij was in een kleine, smalle kamer met een zeer kleine stoel. Het is waarschijnlijk beter dan Oogschaduw Maken. Dit is heel vervelend voor de mensen die in een grote, open kamer werken. Mijn man vertelde me dat het een mooi werk voor iemand die net in een groot dorp is gekomen en hij had geen geld, maar nu moest hij werken voor een paar dagen. Ik heb hem gezegd dat hij zich geen zorgen hoeft te maken en dat de tandarts in Buitenhuis het werk gratis zal doen. Hij deed het en we hebben een leuke werkrelatie. Daar was ik erg blij mee.